Terminens nya generella regel

Terminens nya generella regler .

Respekt: Respektera de högra graderade och följ deras instruktion. Tystnad: Under träning är det som gäller och småprat görs innan och efter träningen. Aktiv: Under träningstider kan man ej avvika från tränig utan att tillfråga tränaren om lov. Alla ska vara aktiv under övningar som man blir instruerad att göra. Det är inte tillåtet att hitta på egna tekniker under övnigar. .

Obs! Om dessa regler inte följs kommer du bli tillsagd att avbryta träningen för det tillfället och återkomma till nästa träningstillfälle. Vid missbruk av tekniken och kunskaperna utanför träningen avstängs eleven en viss tid.

Taekwondotränare.

Farhad Ghamari .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait